Allmänt

klippt och skuret

 Bild

Häromdagen var jag och klippte mig litegrann. Samt tonade bort mina gamla slingor som började liknas vid tuggummi. Det hela blev bra men kan erkänna att jag saknar min gamla frisör då hon visste exakt hur jag ville ha mitt hår samt att det a l l t i d blev bra hos henne. 

Nu är det jul i stugan och familjen har anlänt från Dalom. Det hela känns mycket  trevligt och angenämt trots våra alla sjukdomar.

I natt blev det inte mkt sömn för vår lilla sparv då han hostade och grät omvartannat hela natten. Stackarn! Idag är det även 7e feber dagen och jag önskar att det blir den sista även om det inte ser så ljust ut nu.

Snart kommer mormor hit, behöver åka till Sickla en kort sväng för sista inköpen så lite stress finns nog allt kvar.

 

Bild

God jul gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *