Allmänt

Fredag eller Söndag?!

Dessa dagar har mest känts som en enda lång lördag. Så idag har jag hela tiden tänkt att det är söndag imorgon och undrat var dagarna har tagit vägen.

Dock är det ju bara lördag imorgon, för er som inte vet…

  

Nu pysslar svärmor och syrran med kärleksmumsen som ska in i ugnen snart. Så jag skulle tippa på att det inom en snar framtid nalkas kex och ost (+kärleksmums). Det här med träning är ju fint men resultatet uteblir av F Ö R K L A R L I G A skäl.

Idag körde jag 25 min spinn och avslutade med ett arm och axel pass på gymmet. Det som var det bästa var sällskapet denna dag.

 

För övrigt är jag mycket trött och det är väl själförvållat då jag unnat mig att vara uppe väldigt sent på kvällarna men det ska det bli ändring på. På söndag rättare sagt, då är det hög tid att säga hejdå till julen och allt junk därtill.

Ohälsosam livstil: UT och in med bra vanor!!!

Hejja Hejja familjen O.C

 

Nog om detta, njut nu av er fredag(!!!)kväll och på återseende.

 

With Love

/T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *