Allmänt

Inte okej

…ngnstans! Är så trött på all onödig skit jag både får äta och utstå. Visst kan livet i perioder vara mer eller mindre roligt men att konstant får känslan av att man trycks ner i skosulan är rätt trist och omotiverande. Just nu får man aldrig ett tack för bra saker man gör utan så fort minst snedsteg tas sätts skammens spotlights på mig och mina tillkortakommanden. Konstruktivt??? ICKE!Frustrerande, opeppande och ytterst skuldbeläggande. Som om denne själv var perfektion personifierad…blir ett nej på även påstående! Borde man inte alltid börja med sig själv och förhålla sig sympatisk mot andra människors fel och brister då varje människa själv sitter på en hel drös med sådana själv????!!! Tack för att du slukade min glädje, längtan, lust och energi och omvandlade den till ngt som förgör allt. Allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *