Allmänt

Rubrik saknas

Tumblr_lfw2dkun3q1qbbj0do1_500_large

Bild

Idag har inte varit en okej dag för fröken Oskooei.

Jag vaknade (blev väckt) och var så otroligt trött. Undrade då hur jag skulle klara denna dag. Huvudet har varit mer disträ än vanligt och tankarna har varit inpackade i ett hölje av jag-vet-inte-vad!

Har inte gjort annat än att muttra och vilja lägga in mig på sömnklinik.

Nu sitter jag här och känner mig rätt nöjd. Jag och lillpysen fick lite mystid ute i solen. En promenad med tågskådning, snöpulsning, lek och en obligatorisk tur på tvärbanan på schemat. Mitt älskade underbarn som får mitt hjärta att växa till oanade proportioner. Du är fantastisk och det finns inte ord för hur glad jag är över att få äran att dela livet med dig och se allt det du ser.

Min lilla finis pratar ju massor nu och det får vi så mkt cred för. Han sätter ihop både 3-ords och 4-ords meningar. OCH jag bara älskar att han kommunicerar med oss. Han är så otroligt klok och förstående.

Han har börjat smeka mig på huvudet och krama mig när han vill ngt och jag blir lika förundrad över hur denna unge kan vara så fylld av kärlek.

Helgen är över och det råder blandade känslor över att lillsyrran har flyttat.

Vem vill inte ha sin bästa vän i ett av lghetens rum?

Nu dags för sängen och för en date med Mr Blund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *