Allmänt

Ajja Bajja …

Ajja Bajja socker Maja (sa min soon to be två åring idag). Enligt honom är det hans fröken som säger så och vi stod alla gapande efter hans söta sätt att citera och spontant komma på ngt vi aldrig hört honom säga.

Som sagt imorgon blir han två och att tiden går fort kan lätt låta klyschigt men så är det. Eller när man har bra dagar med bra sömn och mindre förkyldningar och alla är glada minns man bara det braiga och då inser man att tiden tyvärr svischar förbi och stannar inte ens upp för en kaffe.

Min älskade, min puls… Mo cuishle! In my heart I will follow you forever and on.

Annars har dagen varit lugn med momo och mofa i lillemans blickfång. Och tåget såklart!

Vi har det bra när de är omkring, riktigt bra.

Nu ska de stolta föräldrarna ha en lugn kväll i soffan!

Love Sneakers

Bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *