Allmänt

Update

Alla hjärtans dag har passerat och den dagen har liksom blivit lite mindre viktig då det känns som vår hjärtas dag är den 13 feb.

Jag hade en underbar dag med allt man kan önska sig. Vetskapen om hur mkt fint jag har gör mig varm varje dag och även denna.

Passar på att skicka en varm hälsning till er mina vänner för att ni är de ni är och för att ni berikar mig. Mitt barn och min man har jag pussat lite extra och nu ser jag framemot våren och värmen (även om det känns som en omöjlighet just idag).

Min vecka blir rätt lugn då jag tydligen åkt på ngt skit igen…

Hade tänkt att träna men får nog lugna mig ett par dagar så jag inte blir jättesjuk. På torsdag kommer älsklingens föräldrar. Fram till dess ska jag hinna luncha med vänner och mysa med syrran och sånt som gör mig lycklig.

Take good care

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *