Allmänt

Så slut!

Har haft en mkt bra dag men är helt färdig. Efter dagislämning, tog jag en promenad vars mål var Cafe Delmondo där jag skulle dejta min bästa Lisa. Så underbart att ha just henne vid min sida, hon som vet allt och förstår allt och tröstar som ingen annan. Därefter väntade träning, samtal och bebismys…Har känt mig lite ofokuserad senaste dagarna vilket har gjort att mammahjärtat blöder. Nu är det skärpning och all skit som stått i vägen för min närvaro ska väck. Kvällen har varit lugn och jag känner av träningen. Helt färdig och så trött att ögonen bara vill igen. Pust… Hopp in i bingen trollan!!! Imorgon väntar träning och shopping med älskade Tias! Förresten följde två par skor hem till mig igår. Så NiceHa hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *