Allmänt

The greatness of being true

Note to oneself…Mitt i min förkyldningsdimma, går jag från klarhet till skärpa! Fantastisk känsla och en överväldigande tacksamhet för att jag lyssnar på mig själv. Jag förblir mig men med en twist av en känsla att vilja skydda det värdefulla jag har och ta hand om mina nära. Jag är en bra människokännare, en utmärkt vill jag t.o.m påstå. Utan att döma, förmana, kräva eller låta mig skrämmas ser jag människors rätta jag och det är mäktigt. Problemet har dock varit att jag tidigare inte lyssnat på min intuition och min känsla utan traskat visare och trott det bästa om de flesta. Det krävs inget snille för att förstå vilka spår det lämnade men NU…i denna stund har jag koll! Så skönt! Sovdags med handsome

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *