Allmänt

Solsken i hjärtat

Vaknade 05:00!!?!? Då bestämde prinsen att det var dags att kliva upp. Han hade ju ändå fått sova i åtta timmar men vi andra som inte är lika smarta hade endast sovit fyra timmar… Så starten på dagen var otroligt seg för oss alla, speciellt jag som inte är ngn framgångsrik morgonmänniska. Tids nog tog vi oss ut till Blecktornsparken som blivit lite av en favorit park. Där lektes det och grillades det till pyret inte orkade längre. Han somnade i vagnen och de trötta föräldrarna avnjöt en god lunch på Bagel Street! Kaffet intogs på Sosta med The twins och avslutningsvis hade killen en playdate i parken bakom skrapan. Mycket sol och lek med andra ord. Trötta och nöjda tog vi oss hem och kl åtta storknade en nöjd liten prins i sängen. Den älskade fadern är ute med vännerna och modern ska lägga sig i sängen och läsa till ögonen klipper klart för idag. Imorgon väntar träning och häng med rara grannar, life is good!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *