Allmänt

Vilken underbar helg

Tumblr_lk33049lku1qfoemxo1_400_large

Bild

Mår så bra av allt mysigt och roligt denna helg.

Min älskade Thias fyllde år i fredags och jag ville skämma bort honom massor.

Vi lunchade på Scandic Malmen och därefter mötte vi upp bror Arsalan för en trevlig stund på Sosta. På morgonen hade jag varit iväg och köpt blommor och tårta som vi avnjöt när vårt lilla hjärta också joinade oss i firandet.

Därefter kom våra goa grannar ner med skumpa och resten av kvällen åt vi och skålade i god Champange (min absoluta favoritdryck i världen).

På lördagen tog jag med min hubby ut på en Italiens restaurang vid namn Döden i Grytan. Där åt vi och drack gott och vid åtta när födelsedagsbarnet trodde att kvällen var slut lurade jag med honom på en drink på Imperiet där fina vänner mötte upp oss och överraskade en lycklig Mathias. Ännu en kväll var komplett med skratt i fina människors lag.

Glada och nöjda kom vi hem och sov som små barn.

Idag har dock jag blivit uppvaktad med blommor och fika. En glad och nöjd mamma till världens vackraste barn. Vad mer kan man önska i livet?

Be safe you all

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *