Allmänt

Tisdagstrams

Marilyn_monroe_hollywood_1952_h353_ima_large

Bild

Har en jättebra träningsperiod nu. Kan ha nämnt det förut men värt att påminna sig själv emellanåt.

Känner mig stark och orkar mycket. Har börjat köra mkt ben och kärnmuskulatur vilket märks så tydligt på kroppen.

Har inte hållt mig till ngn speciell kost utan försökt att äta det mesta men hålla ner på socker och kolhydrater. Detta brukar dock inte spegla sig särskilt mycket på mig då jag varken gör det slaviskt eller är ute efter att minska i vikt.

Eftersom jag har kört mycket kondition på sista tiden har jag även haft en stor lust att utmana mig själv attt springa midnattsloppet. Har velat detta i tre år men har inte kunnat av olika anledningar. Detta år hade jag dock bestämt mig men till min stora sorg såg jag att platserna var slut. Fasiken!!!

Ska försöka se om jag kommer över ngn startplats på blocket eller ngn som ångrar sig när due date närmar sig.

Är ni sugna borde ni också hänga på, Det blir säkert kul!!

Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *