Allmänt

hostigt värre

Dagen har varit skön. Mer än bra.

Jag tog mig till mitt kära gym där jag bestämde mig för att värma upp utomhus då solen sken så vackert. Sagt och gjort hade jag ca 40 min senare joggat runt Årstaviken och påbörjade mitt pass inne på gymmet. Härligt att vara tillbaka efter ngra sjukdagar.

Senare mötte jag upp den ena brodern och vi begav oss till Sosta där vi njöt av diverse goda saker i solen. Japp, jag har blivit lite solkysst!!! Invigde mina S K Ö N A och väldigt gulliga skor idag. Köpta på Scorett.

 

  

Vid tre hämtades skatten och vi begav oss som lovat till fontänen där alla andra barn från Sjöstaden också befann sig. Härligt och väldigt blött.

Liten lekte så glatt i solen! bättre kan livet inte bli. Förutom att min älskade kis verkar ha drabbats av den envisa hostan igen. I hate it!!!

  

 

  

Ps. jag saknar systra mi.

Sov gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *