Allmänt

Now is the time

Tumblr_ll7092tihx1qbbuybo1_500_large

Bild

Sommaren är här och förutom att solen skiner på våra frusna kroppar så märks det att tiden springer iväg mer än vanligt.

Långhelgen har passerat och allt har varit mycket angenämt.

Vi hade tema familj och det innebar att alla våra föräldrar infann sig i härliga stockholm under helgen eller delar av helgen för att umgås med varandra.

Det blev lite Mosebacke och Movits, lite Sosta, lite Smaka på Stockholm, lite träning, lite grill och en del vin.

Min syster har jag hållt lite extra nära då hon i onsdags åkte på sin klimatvårdsresa i tre veckor. Det har inte gått många dagar men jag saknar henner redan mer än mycket.

   

Annars har jag legat däckad i två dagar med en förkyldning. Har sovit massor och det har gett resultat idag då jag faktiskt känner mig piggare. Solen skiner även idag och snart ska jag ge mig av till gymmet och därefter måste jag njuta av solen innan det är försent.

Biljetter till Danmark är bokade och vi drar lördagen den 25e juni. Ska bli trevligt att hälsa på släktingar. Jag var väldigt ung sist jag var i Danmark så det ska bli väldigt kul med en minisemester.

    

Be safe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *