Allmänt

Pjuuh

Livet rullar på som det ska nu!

Dagarna rusar iväg och vi försöker fylla dem med fina minnen och kärlek.

Har som ni ser på bilden införskaffat en barnsadel för min lilleman och när solen skiner på oss tar vi den röda hojen till och från dagis.

Var på sommarfest på dagis i veckan och fick en chock av alla mammor med stora bulor på magen. Nyfikenheten bubblade i mig och jag ville så gärna veta hur de alla tänker och känner. Våra barn är runt två allihop (om inte yngre) och jag förstår inte varför alla stressar med att föröka sig inom en viss tidsram.

Kanske är det jag som njuter av det som är här och nu alldeles för mycket för att tänka (drömma och längta) efter ngt mer?!

Förövrigt tränar jag och jobbar däremellan. Önskar jag kunde inventera fler timmar man kunde fördela på dygnen.

Firar 10 år (!!!) med min fina sambo i veckan och här kan vi snacka att tiden har gått fort. OKEJ, ibland har den även gått väldigt sakta men för det mesta har dessa år fyllts av utmaningar, kärlek, glädje och vänskap.

Detta ska ju såklart firas med Skumpa och mys.

Fridens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *