Allmänt

Tio midsomrar

Jag och den underbara älskade sambon firar tio midsomrar ihop. Härligt? JA! Åt en härlig frukost ihop och under dagen myste vi som vanligt fast med det lilla extra då det var vår dag. Vi har haft en otroligt lång och innehållsrik resa ihop och jag vill inte ha ngt ogjort. Kärleken och viljan att övervinna det omöjliga har varit mottot i vår relation. Ibland har vi förlorat varandra i korta stunder för att snabbt hitta tillbaka och bli starkare. Tio år känns långt speciellt då vi träffades när jag var arton men för mig har vi varit självklara. Idag åt vi återigen frukost ihop men denna dag lyxade vi med jordgubbar. Jag hann med en promenad så den värsta ångesten kan lugnas ngt. Snart ska jag hämta min vackra mor och jag har äran att få umgås med henne i hela tio dagar. Jag älskar att mamma är lärare. GLAD MIDSOMMAR PÅ ER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *