Allmänt

Dagens sanningar

“-det spelar ingen roll hur man ser ut, det är insidan som räknas”Önskar jag kunde säga att så var fallet men jag har lärt mig att utsidan är mer eller mindre avgörande. Folk (även jag) spenderar en förmögenhet på kläder, krämer, smink, parfymer, gymkort för att kunna paketera sig själv i det bäst som finns. Insidan å andra sidan glöms åt sitt öde. Förmågan att kunna reflektera över sig själv för att bli en bättre människa är sällan ngt vi ägnar mkt tid åt för vad gör det så länge vi är snygga och andra dumma nog att förblindas av det!? “-man blir klokare med åren” Eller!??! Man kanske blir mer erfaren men att påstå att folk blir klokare med åren vore att spela dum. Tycker snarare att folk går i gamla fotspår tätt följt av gamla invanda vanor. “-pengar är inte allt” Mat, kärlek och sömn är möjligtvis mer nödvändigt men enligt mig innebär pengar frihet. Avsaknad av pengar innebär då begränsad frihet. Frihet i form av att kunna köpa det som är både nödvändigt och nöje. Att kunna resa och se världen. Att kunna unna sig utan att behöva vända på varenda krona. Att kunna hjälpa de runt mig som behöver stöd i form av pengar. “-blonds have more fun” I don’T think so!!!!! “-man lever bara en gång”Ja men om man lever och njuter varje dag så är det många dagar man lever en gång. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *