Allmänt

S som i sliten!

Gårdagens utmaning antogs och jag tog mig runt på 54 min. Det var dock enligt min runkeeper app så jag måste kolla upp vilken tid jag fick enligt chipet. Hur kul som helst, härlig stämning och en otrolig känsla att springa tillsammans men massa andra människor. Efter detta party drog vi till Berns med finaste och underabara anna som även var mitt stöd under loppet. Tack för att du var där! Jag och syster blev inte långvariga men stannade till på söder för att ta avsked av systers ledare.

Detta har resulterat i alldeles för få timmars sömn och en utklassning av kroppen sent på kvällen. Jag är så trött och kroppens utmattningnivå ska vi inte tala om. Nu väntar en arbetsvecka och massa träning. Jag är nöjd och lycklig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *