Allmänt

Livets ischias.

Har haft en fantastisk helg med de jag gillar bäst. Fredagen var underbar på alla sätt och gav mig mycket luft under vingarna. Tack min underbara, vackra, kloka själsfrände för sällskapet. Ngt senare och helt genomblöta dök de bästa damerna upp för lite uppvärmning innan taxin drog iväg mot ett fullpackat dansgolv. Dagen därpå vaknade en pigg och lycklig mamma upp och dagen med min kärleksfamilj kunde starta. Vi myste och sov, åkte till Brommablocks och fikade, åt sushi och lördagsmyste: maxat och välbehövligt. Igår tog jag mig till träningen (ÄNTLIGEN) och körde lite löpträning + mage. Härligt fram till att min ischias/ngn annan nerv i benet började göra så ont att jag ångrade allt som har med träning att göra. Har haltat sen igår och det ser knasigt ut vill jag lova. Idag får jag hoppa träningen och ta hand om mig själv och en sjuk liten som har varit hemma från dagis då näsan rinner. Veckan är halvlång, blir ledig på fredag för dagis har stängt. Härligt med lite långledig denna helg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *