Allmänt

Intresseklubben antecknar

Gårdagens bus:

Jobb, träning, mys och brödbak (!!!!?!?!). Gött blev det dessutom.

Bild

Tumblr_lqfaeqebss1qbdomwo1_500_large

Idag väcktes jag 05:30 av en liten piggelin som tyckte att det var morgon. Mamman surade och surade När timmen som jag hade kvar att sova hade gått gick en trött mamma upp och surade fram till fruktosten och de gooooda nybakta frukostfrallorna!

Och en skål med jordgubbskräm…Nyttigt?! nä det tror jag inte.

Tänker skita i att som har med  kosthålling och shit att göra. Fyller snart 29 och inte en dag har gått utan dåligt samvete för det ena och det andra. Urk…

Hur jag än gör så förändras inte min kroppshydda avsevärt så jag kan väl lika gärna leva utan dåligt samvete.

Bild

Ak-01_large

Ska snart bege mig ut och springa en vända! Inte för att smeka det dåliga samvetet på bästa sätt utan för att jag kan ta ut en timme nu på dagen istället för att stressa med träningen ikväll. Man får inte vara dum heller.

Bild

Banksy-3_large

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *