Allmänt

Long time no seen

Hej på er! Då var det länge sen igen som jag uppdaterade bloggen. Det betyder inte att jag inte haft att skriva om utan att jag inte har tagit mig tiden riktigt. Har ju nu klivit på mitt s k friår och dagarna rinner iväg. Jag tränar massor, vilket känns underbart för både kropp och själ. Sen är det vardag och vila. Hinner även med mina tankar och det behöver jag då jag vill fortsätta jobba på att lära känna mig själv. I helgen var jag iväg på den efterlängtade göteborgsresan med mina fina tjejer. Vi har myst, druckit skumpa, festat, skrattat och bara haft det allmänt trevligt. Längtar redan till ngt nytt att se fram emot. Imorgon styr vi kosan mot Falun och ett par dagar med den kära familjen. Ha en skön dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *