Allmänt

Göteborg

Äntligen kom dagen som jag hade längtat efter.

Göteborg med Två underbaringar.

Ja, det är ju ett tag sen nu men jag tänkte skriva om det nu.

Tågresan var en enda lång pratstund, vilket var välbehövligt då vi när vi kom fram kunde koncentrera oss på vår vistelse. Hotellet var lite av en besvikelse. Det låg lite off, var rätt sunkigt och höll inte riktigt måttet.

Fredagkväll drack vi bubbel och sen tog vi oss till Tranquilo där vi åt oss mätta på god tapas och drack oss glada.

När dansen kom igång dog lusten lite. Jag vet inte om det var folket eller musiken eller en salig blandning av båda två.

Vi vandrade snällt hem, glada och goa.

Dagen därpå var det damernas (de två andras) stora shopping dag. Vi vandrade runt i butiker men hann med både en lunch och en kaffe innan klockan blev för mycket och det var dags att dra tillbaka till hotellet.

Där åt vi pizza, drack bubbel och babblade om allt och inget. Senare drog vi till Yaki-Da.

Ett spännande ställe med både det ena och det andra. Kaffebar längt upp och olika dansgolv a la Götet (dansgolv i vardagsrumsanda).

Götet har inte gjort det för mig. I dont know, en stad som jag inte har fått ngt grepp om.

Kanske är det som Tian säger att det är en sommarstad men jag kan inte minnas att jag har blivit så omtumlad när jag har varit där sommar och vår heller?

Det som var braigt var att jag köpte ringar från Avi & Lena. Dock inte när jag var där utan en vecka senare då jag hade fått tänkt på saken lite. Men nu sitter de på mitt finger och fina är de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *