Allmänt

Status – på väg att tillfriskna

Jahapp…

Nu har jag vilat (läs: sovit mer än dygnets timmar) mig och fy fabian vilken effekt det har. Att vila när man är förkyld alltså. Jag är 29 år och har nog aldrig tillfrisknat på fyra dagar och då gick jag från feber till symtomfri. Jag har iofs aldrig heller gett min kropp den tiden utan ständigt jobbat, varit tillgänglig och duktig. God forbid att jag sov i tre dagar.

Man lär sig ngt nytt varje år!

Hejhopp, nu blev det kväll igen och dags för ännu ett avsnitt av my hookup. Känner inte att jag har fastnat ännu men lär snart göra det så två avsnitt per kväll känns väl rimligt.

Imorgon hoppas jag att få tummen ur och faktiskt fixa mattan in till lillens rum så vi kan börja flytta in honom där.

Ska även beställa massa bilder som jag ska rama in och sätta upp i hans rum.

Önskar er en trevlig kväll.

Ps. måste bara skicka en hälsning till underbara Malin som följer mig och kommenterar. Det värmer mitt hjärta nu när du/ni är långt borta. HOppas vi ses snart. Många många kramar min fina vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *