Allmänt

Min nya HOBBY!

Nu ska ni få höra kära vänner.

Jag har en ny hobby och NEJ denna innefattar inte Sons of Anarchy även om det kan tyckas så.

Jag har kommit på och även erkänt för mig själv att min nya hobby är att sova. Jag fullkomligt älskar det och skulle kunna göra det dagarna ända. Det kan jag ju tyvärr inte göra då ni skulle tycka att jag var en latmask utan liv.

MEEEEN jag älskar det och jag har nog aldrig varit så avslappnad i mig själv så att jag kan ligga i sängen och mysa hela dagarna. Förutom hämtning, lämning, träning och annat mys så tillbringar jag mycket tid med att dra mig och vara trött. Min älskade sambo skulle säga att detta inte är ngt nytt. I hans värld är jag en tröttmössa med stort T.

Tänk att livet bara kan få rulla på där ute och alla måsten kan bara få vara. Det är helt okej för mig ialf.

Känner ingen stress… alls faktiskt. Bilden är tagen i Thailand på mig och min prins.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *