Allmänt

Glad Lucia

Vaknade med halsont och avbokade mitt tisdagsmåste. Lämnade mitt kid och sen bums i säng. Frusen och jävlig. Lunch i Nacka, slitsamt för min ynkliga kropp. Hem å vila för att sen bege sig till förskolan. Dessförinnan hann jag med en smoothie och kaffe så lussemyset gick hur bra som helst. Han den lille ger mig oanade krafter. En söt pepparkaka sjöng klart och tydligt alla de juliga sångerna. Efter lite lek, pepparkakor (säkert 15 st), lussebulle, saft och en sockerbit som lillens homegirl stoppade på honom lyckades vi få hem honom. Härliga barn (läs: barn med tungt hängande elva under näsan och/eller ögoninflammation samt hosta från hell) myyyysigt. Nu är jag slut, dag två på mitt experiment har varit fruktansvärt! Jag har känt mig som en labil junkie som är beredd att ge upp vilken sekund som helst. Puh….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *