Allmänt

Sicken helg

Söndagsångesten kan slänga sig i väggen. För här existerar inget sånt.

Helgen har varit bara fin och jag kommer leva på det länge.

I fredags mötte min älskade Lisa upp mig på centralen och vi begav oss till sjöstaden. Handlade mat och snacks.

Väl hemma åt vi och pratade x antal timmar. Välbehövligt och underbart.

Lördagen sov jag ut och därefter gick jag till gymmet. Körde ett skönt pass för att sedan ila iväg till finaste bärfisen min. Vi fikade och snackade som bara vi kan göra. Gjorde ett halvdant försök att fynda på rean men gick hemåt tomhänta.

Senare på kvällen svirades det om och vi drog till systrarna B för den årliga utgången. Här fanns musiken, ett bord fullt av snacks och vackra donnor att dela skratten med. Roligt hade jag hela kvällen och sällskapet var oslagbart. Hemresan med syrran var lika rolig då jag skrattade så magen värkte. Jäkla unge…

Idag har jag sovit och inväntat mina älskade pojkar. De anlände på eftermiddagen och mamman/sambon var lycklig. Neo och jag myste och lekte. Sov ihop. Stora kärleken och jag har legat i soffan och glott på oviktiga filmer och program. Tack alla ni som förgyllde min helg.

Här får ni en låt som gick på repeat igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *