Allmänt

knakelibrak

Hej å hå.

8:15 träffade jag min naprapat för sista gången på ett tag. Det stramar och gör ont. Tycker att det är jobbigt att kroppen är så risig just nu. Allt känns dessutom värre när det är kallt och jävligt ute. Blir som att min kropp krackelerar.

Vet inte hur många tusen jag har lagt på naprapat och ännu mer lär det bli då jag ska träna med en Pt när jag kommer tillbaka. En investering ser jag det som. Jag menar, så mycket tid som jag spenderar på att träna och få kroppen att fungera känns det bara självklart att även ta hand om den när den pga min dumdristighet svackar.

Ska ringa massa ställen och ordna med en del då resan börjar närma sig. Ingen stress utan bara förberedelser.

Drar till falun torsdag eller fredag för ett sista besök innan vi drar. Passa på att gödas och njuta med fina föräldrarna.

 

Tröttmössan ovan ska ta sig i träningskragen och masa sig iväg nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *