Allmänt

Torrt

Hej Vinter,

Hej nariga läppar

Hej torr hy

Hej frusen kropp

Hej torrt hår

Hej irritation över kyla

Hej förstörda naglar

The Body Shop Chocomania bild

Testade Body shops nyhet Chokomania och utöver det att jag ville äta upp mig själv för att det luktade ljuvlig choklad så var det helt okej. Jag menar choklad stoppar man i munnen och jag är väldigt skeptisk till att ha det på kroppen men detta var okej. Jag rekomenderar inte en helkropps chokladimpackning dock det var bara obehagligt.

Var i ett svinkallt Falun i helgen och insåg hur glad jag var över att ha sluppit vintern iår. Visst är det vackert men typ i en nanosekund. 

Jag är en vinterhatare och jag är en av de som har älskat att kunna se asfalten heeeela denna årstid.

Japp och jag STÅR för det.

Jag hoppas att det ska fortsätta vara milt så jag slipper skiten dessa två veckor jag är kvar och sen får det bli hur det blir. Helt okej för mig MEN när jag är tillbaka så vill jag ha vår, VÅR, V Å R!!!!

Min älskade unge var dock mer av en snö och vinter älskare. Han var helt såld och det var mysigt att se ända till jag började frysa (typ efter tio minuter och ett pulka åk) och gick in.

Tacka vet jag momo som inte ville annat än att hänga med pyret i den iskalla snålblåsten.

Imorgon är det inskolning på Båtklubben om liten behagar att vara frisk. Japp, han är dålig igen.

Hostar och snorar. Idag började det, lämpligt va!?

Ialf, om han kan så ska vi till nya stället och jag har packat hans väska med allt som hör ett nytt dagis till.

är lite nervös faktiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *