Allmänt

Vänskap & mens

Som ni kanske redan vet har jag fantastiska vänninor. De är så himla bra på mycket och jag älskar er alla på olika sätt. Det ni har gemensamt är att ni alla är självständiga, starka, stolta, varma, tillitsfulla och älskvärda. Ni är helt enkelt bäst! Då ni är inspirerande och starka hjälper ni mig många gånger med mycket. Ett exempel är att ni ser till att min menscykel inte hoppar över en vecka. Det räcker med att hänga med er en kväll så är den saken biff. Var jag sen eller hade en vecka kvar så ser ni till att påskynda processen. Ja, ni gör ju inte det men en cykel påverkar min eller nåt. Har skrattat gott åt detta när jag stått där och undrat…va faen!?! Redan?!? Då behöver jag bara tänka på vem jag umgicks med sist och huvuvida dessa hade mens eller skulle få ja ni hajjar. Puss på er och tack, vem behöver en fånig kalender för att minnas när man har er sötisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *