Allmänt

Mariannes

Sitter här med en stor påse Mariannes och njuter. Både av godiset men även denna dag. Sov sjukt länge idag, både barnet och mamman. Såååå skönt! Sen ner till stranden för att inta frulle innan vi åkte vidare till Phra Nang som är grannstranden till Railey. Så fint, stranden är omringad av klippor/grottor och vattnet klargrönt. Vi åt goda shakes och grillade majskolvar (min absoluta favvo) och lapade sol. Vid sex blev vi upplockade för ett besök på Krabi nightmarket. Man hade kunnat fynda massor men jag fick bara panik av allt folk och allt krams. Sen med en liten kille som vill pilla på allt och finner shopping mindre roligt blev det snabbt ett mindre kaos. Vi gick in på en stor galleria där vi hängde och guysen åt på KFC. Jag fyndade en snygg väska och lite presenter 🙂 Nöjda med ännu en lärdom: nightmarkets kan vara en hit men med småttingar not so good. Hoppas ni mår bra och njuter av kylan…hihihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *