Allmänt

Khao lak

Sitter här på balkongen i khao lak och äter bruna runda, litchie-liknande, frukter. Inte ett dugg intressant för er men jag känner mig modig som testar 🙂 Tänker på er där hemma och den kyla ni får utstå. Malin: ni får vinna på Triss och komma hit 🙂 Idag åkte vi ifrån Aonang, resan skulle ske i en van med AC. Första biten trängdes allt för många i en bil tuk-tuk och sista två timmarna i en bil med en fläkt eller vad man nu ska kalla det. Men jag klagar inte! Inte ens när vi fick gå tio minuter trots att vi blev lovade att få skjuts till hotellet…nänä vi kånkade på alla väskor. Liten följde snällt med och gjorde inga större motstånd. Väl framme vid lyxhotell 2 slängdes kläderna av och vi gick ner till stranden. Badade och sen la jag mig på en solstol och somnade! Det vi sett av stället är inte mycket och det liknar vilket ställe i Thailand som helst. Har ledsnat lite på alla stånd med skräp i faktiskt… Och toalettpappret här i Thailand är ingen hit. Mosquitosen är inte heller ngn lek. Stora märken får man och det krävs flera timmars egenterapi för att ge fan i att klia. Hittills står det ett-noll till mig! Nu ska vi försöka hitta boende då vi bara har rum här i tre dagar…Kram till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *