Allmänt

En vecka har gått

Hey folks, ännu en dag har passerat och nu har det gått en hel vecka. Tiden svischar förbi! Vi har återigen jäst på stranden och njutit. Jag tog mig en löprunda på 30 min och det gick bra. Brände i benen av att springa på sand. Känner dock inte att flåset är det bästa. Mathias har fått thaibelly så han springer till toaletten stupikvarten. Stackarn, det är lite av hans grej, visst min mage är inte heller vad den bör men jag klarar mig ialf. Imorgon byter vi till Bhandari hotell som ligger lite mer centralt, detta hotell var bebott av bekväma medelåldersmänniskor och knappt inga barn dessutom är allt svindyrt. Måste bara säga ett ord om det lilla jag hört om Reinfeldt och hans uttalande gällande pension och arbete: är glad över att han visar sin sanna färg. Många visste såklart vad den färgen står för men för de som blev charmade är denna kalldusch ett nödvändigt ont. Hoppas han får kliva av så det får bli ngn ordning på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *