Allmänt

Lugn morgon här i bungalowen

Goddag mina vänner! Ligger här i sängen och kl är alldeles för lite. Killarna sitter utanför och kollar på dvd och annat. Jag får alltså tid att uppdatera er samt göra mina övningar i lugn och ro. Igår flyttade vi till det nya hotellet och fick en vacker bungalow att bo i. vi drog ner till stranden och jag läste ut min bok av Maria Sveland. Den boken ger så mkt sorg och smärta om en massa sanningar, men men nu påbörjar jag böckerna Mary skickade med mig. Lunchen intogs på ett ställe i närheten och vilken skillnad det var på priser. Så mkt billigare här! Tog sedan en thai-massage och idag värker ryggen…trots att hon var snäll och försiktig. Kvällen åt vi på ett nytt ställe som var helt okej, måste säga att jag hittills inte ätit orgasmgod mat men det kommer väl på lanta om inte annat. Idag vill jag jobba på brännan, blir ju lätt så att man hittar på en massa annat. Mathias är förresten bättre vilket är skönt, får kalla kårar när han blir dålig. Kära Linda, glad jag blir att du läser!!! Saknar dig och hoppas du ff har kvar energi sen resan. Neo gillar det mesta här men är lite försiktig och vaksam till en början. Han gillade longtailbåtarna massor :))) puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *