Allmänt

Snäll finne!

Har väl varit en härlig dag på många sätt. Sol och bad och bl.a Bl.a Bl.a Vi snabbapolar till när jag på ngt sätt har tappat/förlagt min telefon, utan att märka det, inne vid gågatan här i khao lak. När märker jag det? Jo när vi ligger och försöker natta killen och det ringer frenetiskt på Mathias lur. Tillslut kolla tias och läser ett sms om som Pia har skrivit och bett oss ringa henne då jag har tappat min lur och hon vet vem som har det. Trött och sömndrucken tänker jag att nu har den där loppan gått och blivit helgalen utan att förvarna. Ringde upp och får berättat för mig att en finne (finsk man) har ringt henne då jag tappat min lur och han väntar vid affären. Inte ett dugg roligt!!! Jag letar och fattar att set hela stämmer. Sen går det fort, pyret som hade somnat vaknar och vill bajsa. Tian får ringa finnen och skyndar iväg. Försöker sedan lägga pyret som har trehundratusen frågor och känner mig rätt förvirrad. Tian kommer med luren och berättar att mannen hittat den där vi suttit och ätit pannkakor, tänkt lämna in den men ångrat sig då han undrade vad de i butiken skulle göra. Ja resten vet ni. Han hade heller inte velat veta av en tacksamhetssedel utan menade på att vi var grannar. Hur snäll får man bli!?! Är ff förvirrad och undrar om ngn dragit ett skämt!?!? Denna finne var den bästa finnen of all i dubbel bemärkelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *