Allmänt

Ny ö och en klippning

Idag satte vi fötterna på Tub Island. Det är så vackert att man glömmer andas.

Jag är så lycklig.

snor en bild så länge då våra inte är uppladdade.

Där tillbringade vi dagen. Tog båten tillbaka till Aonang trötta av värmen och skönt mosiga av allt bad.

Väl framme visade det sig att pyret ff är risig i magen så det blev inga större utsväningar förutom att jag vek in och kapade av mig en del av håret. Kände mig sjukt less på det och det blir ju inte bättre av värmen som krullar till det till max och får det att bli som tuggummi.

Damerna på salongen var urgulliga och berätta massor om den mörka sidan av turismen. Hur de tvingas leva med västerländska män, inte för att det var ngt nytt men rätt annorlunda när de själva berättar.

Ta hand om er och värdera er/vår frihet och våra möjligheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *