Allmänt

Passion

God morgon! Mår ff skitdåligt och ryggen värker så fort tabletterna försvinner ur kroppen. Igår tog jag en ride till Apoteket för att köpa mer medicin och frågar snällt om de har ngt starkare än Paracetamol (typ som Alvedon) och får en karta Tramadol!?!? Visste att detta var starkt men då jag har så ont tar jag kartan och åker hem. Googlar på tramadol och läser mig typ till att det är morfin, beroendeframkallande och narkotikaklassat hemma. Som citodon med andra ord. Joråsåatte, jag var mer intresserad av 1grams Paracetamol men okej…. måste även berätta om min nya passion här, moppen!!!!!! Jag älskar det, så härligt att cruisa omkring. Jag älskar det och numer kör jag i vänstertrafik. Plättlätt!!!! Om det ska vara mulet idag blir det en ride med systern som för övrigt har en egen moppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *