Allmänt

Phuket

Vi kom till Phuket, karon, i lördags. Första gången i Karon så vi var spända. Vi bor på ett hotell som Öppnade i dec så ni kan tänka er att det är nice. Vi fick dessutom bo i ett av hotellets tre penthouse!!!! Jag som är krasen och känslig kände mig som hemma. Så skönt att komma ifrån det kvalmiga huset på lanta för ett slag. Här finns allt! Vi tog oss till poolområdet där det fruktansvärda hade hänt för bara fyra dagar sedan. Vi solade och solade och badade, ngt skraja men njöt ändå. På kvällen gav vi oss ner till centrum och åt ganska äcklig mat på ett turishak (urk) sedan gick vi till tempelområdet där det skulle vara en enorm marknad. Och det var det! Där var vi till barnet blev galen och sen hemåt. Karon har inte gjort mig överförtjust, nope!! Här finns nästan bara ryssar och de är väldigt otrevliga och uppträder som om de äger allt. Så idag tog vi oss ner till stranden som hade härlig knarrande sand som var som mjöl. Thats it… Upp igen och gå på en bokad lunch för att sedan bada lite innan det var dags för patong. Där gick vi på donken och snurrade i shoppingcentret jungceylon. Tarli shoppade och vi strosade mest. Sen blidde det gott kaffe på starbucks. Gillar pulsen där men med den lille mannen är det rätt obekvämt med allt som händer omkring trots att han är tålmodig och snäll. Funtar på att dra dit imorgon igen och köpa mig ett par converse, 250 kr kostar de här. Imorgon ska här pressas hela dagen lång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *