Allmänt

Sliten

Hej å hå,

Bara till att inse att man har blivit äldre. Oj va sliten jag känner mig efter helgens skojjiga bravader.

Barnkalas = hej kom och hjälp miiiiiig

Vuxenkalas = Hej jag tror jag är ung och odödliiiig. Kvällens bild har ni nedan… glada och nöjda jihooo

Men oj va kul jag hade, skrattade och bubblade fram till sena timmen.

På måndagen var jag dock som en levande död. Orkade ingenting kan jag säga.

Idag mår jag lite bättre men energin gick ur mig efter mitt träningspass.

Imorgon kör jag igån med Challange Step by Step tillsammans med Jessica Westergård. Klicka på namnet och följ mig under dessa åtta veckor. Ska bli spännande men jag är nervös som 17. Hon är ju som ni ser mkt vältränad och det faktum att hon är gravid tycks inte stoppa henne så ribban är liksom lagd.

Ja, kommer jag ut levande lär jag väl vara i bra form! Hoppas jag då kalaset inte precis är gratis…

Denna vecka blir det lugnt. Idag ska mitt hjärta till sin bror och kolla fotboll och käka korv. Jag blir hemma med pyret och min lillasyster kommer förbi. Hon har förövrigt blivit beviljad landstingsbetald klimatvårdsresa!!!! JIIIIHOOOOOOOOO GRATTIS älskade syster!!!

ha en skön tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *