Allmänt

Helgen

Helgen var en salig blandning av allt.

Fredagen blev inte som tänkt men ändå mysig. Efter morgonpromenaden och veckans sista träningspass mötte jag upp fina Anna och vi åt en lunch och hängde.

Sedan var det dags för familjemys på Mama mia. Det visade sig att pyrets homegal också skulle dinera där med sin familj så middagen blev allt annat än tråkig. De satt på samma stol och delade en pizza. Jag antar att det säger klick även när man är liten.

Lördagen kom och vi gjorde inget alls då det snöade ute. Jag är ju inte förvånad men fy va trist det kändes.

På eftermiddagen och när solen behagade att kika fram kördes jag hem till min soulie Lisa. Vi åt goood mat som hon hade lagat och bubblade lite innan det var dags för förfest i sumpan.

Trevliga människor och lättsamt häng i en lite etta. Sedan bar det av till Grand Garbo. Jag blev vettskrämd först när vi klev in i lokalen och sedan blev jag överraskad när vi kom en trappa  upp. Skilda världar under samma tak.

Vi körde på och jag hade så himla trevligt!! Vilket jag alltid har i sällskap av min älskade vän.

Nu är helgen passé och veckan skall påbörjas vilket den gjorde men ett hulkande barn 07.00

Tjihoooo ingen förskola alltså utan bara till att packa ner pyret i vagnen och ta med honom ut på morgonpromenaden.

trevlig måndag på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *