Allmänt

Bara vissa dagar kan vara så här bra

Idag har jag kört mitt kettlebellpass…. Have mercy va jobbigt det var. Gosh…svetten bokstavligt talat sprutade. Sedan begav jag mig mot söder för en underbar lunch med finaste Anna och Mary. Jag vet inte men jag bubblar alltid när jag är omkring folk jag älskar. Så em var bäst på alla vis. Väl hemma var det dags för restaurangbesök à la fredagsmys. Sushi fick det bli. Mätta, nöjda och glada i varandras sällskap gick vi hemåt för lite kaffe och killarna för killarna även glass. Har även kört en repa hos grannarna där det dracks lite skumpa, ytterst lite för mig. Trevlig dag eller hur!? Imorgon blir det full rulle; indianparken och korvgrillning, träning, mys med bäret och kanske kanske vidare ut om jag orkar. Trevlig helg allesammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *