Allmänt

Hej vår

Åh vilken lycka när solen vill skina och värma oss. Jag kan inte med ord beskriva hur viktigt detta är och hur jag önskar att solen kunde fått stråla året om. Igår körde vi en heldag i parken med grannar och andra föräldrar. Pyret och frejs satt ihop från början till slut. Åt ihop, drack ihop, gungade ihop och kissade ihop. De två alltså, gullungar. Sen drog jag in och mötte bäret på Snaps. Det blev ett glas vitt och sen var det för kallt men nu är medis invigt för i år. Därefter gick vi och åt tapas på La cucaracha….mmmmmmm…. Jag åt som en galning. Vi avslutade kvällen med ett glas skumpa på Imperiet. Åkte hem vid nio i hopp om att orka ladda om med jag stannade hemma och myste. Det behövdes för jag är fortfarande helt slut. Idag har vi hunnit med Ikea och ikväll kan det bli ngt kul med systrarna B.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *