Allmänt

Stunder av lycka

När man har ögonkontakt med sitt barn och tiden stannar och allt runtomkring försvinner.

Hans ögon, dessa ögon som var det första jag fastnade på från första stund jag såg honom. Idag händer det att vi ibland fastar med blicken och tittar på varandra. Jag älskar det!

När man får träffa sin vän och lufta tankar som man har. Stunden då man går ifrån varandra och lättat känns fjäderlätt. Ärlighet och tillit i relationer får en att leva länge länge. (Till dig bäret)

När man bara behöver behöver titta på sin vän och man vet att man är förstådd. När man bara behöver se denna fantastiska människas ögon och leende och man vet att kvällen är gjord. När man pumpar upp med energi och direkt när man skiljs åt så saknar man personen. (Till dig Lisa)

När man storknar av trötthet trots att man lovat sin älskade sambo att man ska kolla på film ihop och han låter en sova vidare samtidigt som han håller om en. Ibland ger du mig så mycket kärlek att jag undrar hur jag inte ska gro vingar och börja flyga.

Ja det var väl veckans hits!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *