Allmänt

Morgon stund

Våra mornar är rätt lugna, till en början iaf. Idag lånade pyret paddan och satt tyst i soffan och kollade på tåg medan vi sov vidare en halvtimme. Sedan gick pappan och pyret upp för att mumsa frukost medan jag fortsatte sova ytterligare 20 min. Sen klev jag upp och kastade i mig kaffet (yes, jag har börjat med det då jag inte får dricka latte) och kläpåsig kriget kunde börja. Vi har fått tips av förskolan att låta pyret klä på sig själv då han är lite lat med det. Visst!!! Men dra på trissor va han kraftmäter. Svettig innan vi kliver ut alltså. Sen går det undan, rask promenad till dagis och sen vidare på en morgonwalk för att sen landa och äta frulle. nu ska magen vila och sen kör vi ett galet dropset-pass på gymet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *