Allmänt

I believe in miracles

Ännu en sjuk dag och jag känner mig less på att vara sjuk, orklös, febrig, okapabel till att andas ordentligt. Ja ni hör…det är ju väldans synd om mig…. Idag blev inte mkt gjort. Har vandrat mellan soffan, köket och sovrummet. Imorgon skulle jag ha varit på min näst sista uppföljning…ngt bitter är man allt! Aja, nya tag på måndag! Bakade muffins med Pyret idag och de såg goda ut. Bjuppade älsklingen,Pyret och storebror på godingarna. Det kan väl vara gött att frysa in saker. Har börjat gilla tanken på att baka eget bröd och även eget fikabröd. Nu äter jag varken det ena eller det andra men jag ogillar tanken, och har alltid gjort, på att köpa bröd som man inte har en aning om vad det innehåller. När det går att göra det själv… Jaja nu är det dags för mig att glo på film 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *