Allmänt

Fullspäckat schema

Hur ser era kommande veckor ut?
Är alla helger redan bokade fram till mars?
Så ser det ut här; det är tre jobbhelger, kalas för vår fyraåring, hälsa på Emma och träffa lilla T i Gbg och sen är det mars.
Det stressar mig inte förutom att jag har myst ihjäl mig dessa två veckor och snabbt insett att vi måste boka in en vecka utomlands!

Min 3e deff dag är avklarad, thank god…det är så jobbigt!
Idag åt jag och pyret ute och det är alltid ett dilemma när man följer en strikt kost. Men vi åt på SL inne på Skrapan. Där väljer du protein, kolhydrater och sallad efter smak och behov! Jihoooo… Massa torsk blev det och lite bulgur till pyret samt lite sallad. Dit ska vi igen… Kan tillägga att pyret mumsade som aldrig förr.

God natt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *