Allmänt

Among others you can rest

Jobb med stort J idag. Möte och handledning hela dagen men jävligt givande. På mitt jobb får man vara trött, ledsen, orolig och arg. Just nu iaf.

Tog mig hem med ett pyre i handen, han lämnades på jobbet idag efter en heldag med papi (dagis stängt).

Vi kom hem och medan han var konstnär lagade jag mat.
Vilade från träningen idag. Får sen om jag hinner ngt imorgon.

Är i ett skede där jag tänker och resonerar kring en del.
Slutar inte bli förvånad över människor och situationer jag mött. Så ofta som jag velat tro det bästa men alltid anat oråd. Har mött många fina människor genom att utsätta mig själv för prövningar men även mött det motsatta. Tur att livets eviga cykel inte väljer att stanna.

Nog tänkt för idag…nu te och mys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *