Allmänt

Alla hjärtanes dag

Igår fyllde mitt bar år och idag fortsätter vi hylla kärleken i alla dess former.
Alla relationer som stärker oss, lyfter oss, hjälper oss att stanna upp eller gasa på, ger oss lycka och trygghet ska vi komma ihåg alla årets dagar men visst är det fint att se var och varannan springa runt men en bukett blommor och en finurlig look. Målmedvetna genom slasket mot den som gör deras liv värdefullt.
Fint och behagligt med en dag som denna.

Själv har jag blivit galet bortskämd.
Fick en peak performance jacka och en klocka (Michael kors…goshhh).
Så mina fjumpiga tulpaner bleknade vid sidan om de presenterna.
Alla som känner mig vet att jag älskar presenter. Jag fullkomligt älskar att ngn tänker på mig.
I detta fall min älskade sambo och soulmate.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *