Allmänt

Helgens rappakalja

Vad har jag gjort hela helgen?
I lördags drog vi till Grönan. Det började med en skitmorgon, stress, bortglömd jacka till pyret (som resulterade i x antal timmars frusna kroppar) men det hela vände när vi hade åkt lite karusell och pyret var i sitt esse :).
Väl hemma storknade både jag och mitt lille gos i soffan. Sen var det dags för mig att fixa mig inför min dejt med bästis. Vi hamnade på el cocodrillo vid skanstull, där festade vi på tapas och prata om allt mellan himmel och jord. Mysigt!!!!

Idag hade vi en mysig familjedag som innehöll, utelunch och shopping!
Vi avslutade med träning och lite påhälsning av nära och kära.

Dags för måndag imorgon… Rädslan för resultatet är som ett strypgrepp runt min hals. Jag är för positiv och det skrämmer mig….

On My way out

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *