Allmänt

Klara besked

Idag vaknade jag och tian först.
Pyret låg mellan oss och snarkade högt. Mysigt att ibland få pussa honom till han vaknar.
Sen var det frulle och en ovanlig fight om kläder.
Mitt kära barn som aldrig bekymrat sig om sina kläder blev jätteupprörd över en kofta jag valde till honom.
Varför?
Jo för att koftan var blå- och vitrandig vilket gjorde honom ledsen då han riskerade att bli kallad för tjuv av en dagiskompis. Mitt i allt blev jag arg, förtvivlad och ledsen… Va?! Redan nu ska han och hans jämnåriga oroa sig för att bli utsatta.
Tian fick ta ett snack med pedagogerna när han lämnade.

Jag somnade om och vilade fram till 12…gissa hur nice det var.
Min trasiga rygg kändes lite bättre.
Åt lunch och drog sen till jobbet.
Hängde med fina ungdomar och pratade om livet. Sen blev det bio med ungdomsgruppen som en avslutning. Vi såg “mig äger ingen”, stark film som belyser många tragiska saker. Min dag slutade vid nio och jag är rätt slut. Tur jag är ledig imorgon.

Vi har fått mer info om januari vilket gör det mesta verkligt nu. Snart snart är det dags att se vad vi skapat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *