Allmänt

Paradiset

Så jäkla piiiinigt men jag har nu fastnat för paradise hotel.
Tycker det är intressant på många sätt och kalla det hormoner men jag har slutat moralisera och istället se på det med andra ögon.
Typ är det så fruktansvärt att folk hånglar och ligger i tv? Är det värre än att slåss och döda varandra (vilket är sånt man vanligtvis ser på tv/film).
Visst kan jag tycka att det känns mindre bra att de dricker massiva mängder med sprit men å andra sidan så görs det i många folkhem varje fredag och lördag. Dessutom är det “väl” socialt accepterat att unga människor super en hel del i vårt land. Många om och men, faktum kvarstår att jag följer det.
Shoot me if you want.

Med denna mage kan man likaväl skaffa sig en soffvana.
Imorgon hoppas jag dock på träning. Vet ej hur jag ska hinna det med hämtning, Mvc och läkartid men det får bli ett sent pass annars.

Gonatt på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *