Allmänt

How about that?

Plutten har massa kör med magen vilket i praktiken innebär 3-4 timmars sömn. Vi kämpar på med rapar, vetekuddar, magmassage, droppar av alla slag och ber till alla gudinnor att detta ska vara över snart. Främst för hans del.
Syrran kom och joinade mig idag. Hon fick mig ut på en promenad och kaffe i sickla.
Sen tog hon lillen så jag fick sova två timmar. Happiness!!!!!

Sen går allt i ett från 16 och fram till nu. Ännu ett avsnitt av Walking dead och PH. Love both.
Eller pH är mer skräckblandad förtjusning och för varje avsnitt blir jag mer övertygad om att varje Svensson som hatar på programmet, IQ nivån på deltagarna och alla sex och fylla skulle själva inte vara så mkt bättre om de filmades. Så mycket skitsnack som folk snackar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *